,
Розчарування
Пригоди Мерліна
Останнє королівство

Серіал «Готем» продовжено на повний сезон

Серіал «Готем» продовжено на повний сезон Серіал «Готем» продовжено на повний сезон Серіал «Готем» продовжено на повний сезон
Телеканал Fox замовив дев'ять додаткових серій тв-шоу «Готем» (Gotham), збільшивши загальне замовлення новинки до 22 епізодів. Подібне рішення не стало сюрпризом, серіал показує гарні рейтинги і поступово збирає армію шанувальників. Решта новинок каналу «Червоні браслети», «Грейспоінт», «Малені» і реаліті-шоу «Утопія» провалилися з тріском і зараз стоять на межі закриття.

У гонці за звання найбільш рейтинговою новинки осені серіал за коміксами про Бетмена йде нарівні з судовою драмою «Як уникнути покарання за вбивство». З урахуванням переглядів у записі за сім днів перша серія «Готема» показала рейтинг 6.0, ставши найбільш рейтингової драмою понеділка.

«Готем» став третьою новинкою осені, що отримала повний сезон. Раніше телеканал ABC продовжив і свої хіти «Як уникнути покарання за вбивство» і «Black-ish».

Нагадаємо, що за задумом авторів, серіал «Готем» - це альманах у світі Бетмана, де ми дізнаємося про ранні роки комісара Джима Гордона. Він молодий, повний сил і ідеалістичних амбіцій. У відділ з розслідування вбивств готемской поліції Гордон приходить з бойовим військовим досвідом. Колегам він здається наївним, але аналітичний дар і хватка вожака швидко роблять його авторитетом. Так само, серіал повідає історію виникнення інших легендарних особистостей Готем-сіті - Пінгвіна, Жінки-кішки, Джокера, Отруйного Плюща, Опудало та інших, і, звичайно, побачимо ранні роки Брюса Вейна, аж до того моменту, як він надіне костюм летючої миші.
5551
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Тихий океан
Шерлок
Всі жінки відьми
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно