,
Секс і Каліфорнія
Чорний список
Пуститися берега

Х′ю Лорі повертається на телебачення

Х′ю Лорі повертається на телебачення Х′ю Лорі повертається на телебачення
Х′ю Лорі разом з Томом Хіддлстоном зіграють головні ролі у міні-серіалі «Нічний адміністратор» (The Night Manager).

В основу сюжету ляже однойменний роман Джоан Ле Карре, що вийшов у 1993 році. Історія розгорнеться навколо колишнього британського розвідника Джонатана Пайна, який влаштувався на роботу нічним адміністратором в найрозкішніший готель Цюріха. Там він зустрічається з торгівцем зброєю на ім'я Онслоу, винним у вбивстві коханої головного героя. Бажання помститися знову приводить Пайна на службу в британську розвідку.

Робота над проектом ведеться у співпраці з британським каналом BBC. Інформації про дату релізу поки немає.

Нагадаємо, що зірка серіалу «Доктор Хаус» Х'ю Лорі недавно закінчив зйомку в стрічці Бреда Берда «Земля завтрашнього дня», де він зіграв разом з Джорджем Клуні. Хіддлстона найближчим часом можна побачити в хоррорі Гільєрмо дель Торо «Багряний пік» і в трилері Бена Вітлі «High-Rise».
5901
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Доктор Хаус
Шерлок
Крила кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно