,
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Поліція Парадайз
Флінстоуни

Емма Вотсон стане жертвою диктаторського режиму Піночета

Емма Вотсон стане жертвою диктаторського режиму Піночета Емма Вотсон стане жертвою диктаторського режиму Піночета
Британська актриса Емма Вотсон затверджена на головну роль в політичному трилері «Колонія Дігнідад» (Colonia).

Фільм розповість історію молодої німецької пари, Лєни та Даніеля, які виявляються втягнені в державний переворот, в результаті якого законно вибраного президента Чілі Сальвадора Альєнде скидає майбутній знаменитий диктатор Аугусто Піночет. Данієля затримує секретна поліція. Пошуки коханого приводять Лєну до містечка під назвою Colonia Dignidad, яке очолює святий отець Пауль Шефер. Однак, незабаром з'ясовується, що комуна - це табір для політв'язнів, з тортурами і беззаконням, звідки мало хто вибирається живим.

Партнером Емми стане німецький актор Даніель Брюль («Безславні виродки», «Гонка»). Постановкою стрічки займеться Флоріан Галленбергер.

Зйомки фільму почнуться в кінці 2014 року в Люксембурзі, Мюнхені, Берліні та Латинській Америці.

Нагадаємо, що цього року Емма Вотсон була задіяна в драмі Даррена Аронофскі «Ной». У 2015 році актрису можна буде побачити в трилері «Повернення» Алехандро Аменабара.
6202
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Еш проти Зловісних Мерців
Краще подзвоніть Солу
Злі пташки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно