,
Нарко
Картковий будинок
Майстри сексу

Колін Фаррелл офіційно приєднався до «Справжнього детективу»

Колін Фаррелл офіційно приєднався до «Справжнього детективу» Колін Фаррелл офіційно приєднався до «Справжнього детективу»
Колін Фаррелл офіційно підтвердив інформацію про те, що він зіграє одну з головних ролей у другому сезоні серіалу «Справжній детектив» (True Detective).

Фаррелл зіграє безкомпромісного каліфорнійського шерифа, якому протистоятиме жіночий персонаж. На цю роль пророкують Рейчел МакАдамс і Елізабет Мосс. Події другого сезону розгортатимуться навколо смерті корумпованого мера маленького містечка в штаті Каліфорнія. Чиновник був жорстоко вбитий в розпал підготовки до укладення транспортного договору, який назавжди змінить ситуацію з автострадою регіону. Три детектива (один з них персонаж Фарелла) з різних населених пунктів беруться за розслідування загибелі політика, чиє тіло знайдено в пустельній місцевості з випаленими очима, відрізаними геніталіями і сатанинськими символами, вигравіруваними на грудях. За розвитком сюжету з'ясовується, що мер мав схильність до грубого сексу і, можливо, виявляв інтерес до окультизму.

За словами актора, зйомки пройдуть в Лос-Анджелесі протягом найближчих чотирьох-п'яти місяців. Другий сезон вийде у 2015 році і буде складатися з восьми серій.

Перший сезон «Справжнього детектива» за участю Вуді Гаррельсона і Меттью МакКонахі розповідав про двох детективів з Луїзіани, переслідуючих серійного вбивцю. Сюжет подається у вигляді серії спогадів. Хіт телеканалу HBO недавно був представлений у п'яти номінаціях премії «Еммі», з яких переміг в одній - приз за кращу режисуру отримав Кері Фукунага.
5515
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
КітПес
І мертві підуть
Султан мого серця
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно