,
Моє чуже життя
Таємниці Ґравіті Фолз
Царство

Завершився 39-й Міжнародний кінофестиваль в Торонто

Завершився 39-й Міжнародний кінофестиваль в Торонто Завершився 39-й Міжнародний кінофестиваль в Торонто Завершився 39-й Міжнародний кінофестиваль в Торонто
Фільм Мортена Тільдума «Гра в імітацію» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі отримав головний приз міжнародного кінофестивалю в Торонто - приз глядацьких симпатій (на відміну від інших подібних фестивалів, в Торонто відсутнє офіційне журі - переможця визначають глядачі за результатами голосування). В стрічці також знялися Кіра Найтлі і Меттью Гуд. Військова драма розповідає історію британського криптографа Алана Тьюринга, який зламав код німецької військової шифрувальної машини «Енігма».

Список основних переможців виглядає наступним чином:

1. Головна нагорода «Grolsch People's Choice Award» - «Гра в імітацію».

2. Нагорода за кращий канадський кінодебют «The Award for Best Canadian First Feature Film» - Максим Жиру «Фелікс і Мейра».

3. Приз за кращий канадський фільм «The City of Toronto Award» - Джеффрі С. Жуль «Bang Bang Baby».

4. Премія Міжнародної федерації кінокритиків ФІПРЕССІ «The International Federation of Film Critics Awards (Fipresci Prises)» - «Хай благословить Аллах Францію!» і «Перерва на бездумність».

5. Премія за кращий документальний фільм «Grolsch People Choice Documentary Award» - «Beats of the Antonov».

6. Премія «Кращий опівнічний кошмар» «Grolsch People Choice Midnight Madness Award» - «Що ми робимо вночі».

Нагадаємо, що кінофестиваль в Торонто проходив з 4 по 14 вересня.
5147
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Захисники
Картковий будинок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно