,
Чужоземка
Злюки бобри
Майстри сексу

Кеті Холмс дебютує в режисурі

Кеті Холмс дебютує в режисурі Кеті Холмс дебютує в режисурі
Кеті Холмс вирішила спробувати себе на ниві режисури - актриса займеться екранізацією роману Енні Везервокс «Все, що у нас було» (All We Had), який вийшов в світ 5 серпня і вже встиг стати бестселером.

В основі сюжету - історія життя матері-одиначки та її 13-річної дочки. Вони живуть на межі бідності і змушені виїхати в невелике містечко в американській глушині, де, як їм здається, жити легше. Однак легше не вийшло - в містечку живуть вельми дивні люди, з якими якось доведеться співіснувати.

Адаптацією роману займеться автор хіта «Винні зірки» Джош Бун, а продюсувати майбутню стрічку буде Джейн Розенталь («Знайомство з Факерами 2», «Гранд реванш»).

«Я вкрай натхнена і пишаюся тим, що буду працювати разом з Джошем і Джейн. Мені, крім того, не терпиться перенести неймовірно зворушливу історію і героїв книги Енні Везервокс на екран»- коментує Кеті свою майбутню режисерську роботу.

Нагадаємо, що цього року вийде відразу три стрічки за участю Кеті Холмс - фантастична драма «Втаємничений», комедія «Дні і ночі» та шкільна драма «Міс Медоуз».
5353
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Мерліна
Всі жінки відьми
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно