,
Дракони: Захисники Тупу
Маніяк
Касл

Джордж Клуні візьметься за постановку адаптації книги «Хакерська атака»

Джордж Клуні візьметься за постановку адаптації книги «Хакерська атака» Джордж Клуні візьметься за постановку адаптації книги «Хакерська атака»
Джордж Клуні візьметься за екранізацію книги «Хакерська атака» (Hack Attack), про скандал з незаконним прослуховуванням телефонів, в центрі якого опинилася корпорація Руперта Мердока News Corporation.

В основу картини ляже розслідування журналіста The Guardian Ніка Девіса, що досліджував справу корпорації та її дочірнього підприємства, таблоїда News of the World, протягом 6 років. Компанія Мердока довгі роки прослуховувала телефони звичайних громадян, знаменитостей і посадових осіб. В результаті скандалу видання з 168-річною історією було закрито. Більше десятка співробітників були арештовані.

«У цій історії є всі елементи гарного фільму - брехня, корупція, шантаж - і це на високому рівні, адже йдеться про найбільшу газету Лондона. Нік сміливий і впертий репортер, тому поставити картину по його книзі ми вважаємо великою честю», - зазначив Клуні.

Зйомки «Хакерської атаки» стартують в наступному році.

Нагадаємо, що останньою режисерською роботою Джорджа Клуні стала військова драма «Мисливці за скарбами». Зараз актор готується до зйомок у новій картині «Аве Цезар!» братів Коен.
5169
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коломбо
Царство
Султан мого серця
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно