,
Моє чуже життя
Хороший лікар
Дракони: Захисники Тупу

Оголошено переможців 66-го сезону телепремії «Еммі»

Оголошено переможців 66-го сезону телепремії «Еммі» Оголошено переможців 66-го сезону телепремії «Еммі» Оголошено переможців 66-го сезону телепремії «Еммі»
На церемонії вручення «Еммі» в Лос-Анджелесі в ніч на 26 серпня головним тріумфатором став серіал «Пуститися берега», який в номінації «Кращий драматичний серіал» обійшов своїх давніх конкурентів «Гру престолів», «Божевільних», «Абатство Даунтон» і «Картковий будинок», а також телешоу «Справжній детектив». Крім того, акторський склад «Пуститися берега» приніс серіалу ще три нагороди: за гру Брайана Кренстона, Аарона Пола і Анни Ганн. П'яту премію «Еммі» «Пуститися берега» отримав за сценарій 14-го епізоду «Ozymandias».

Серед драматичних серіалів були також відзначені «Справжній детектив» («За кращу режисуру») і «Гарна дружина» («Краща жіноча роль» Джуліанна Маргуліс).

Головним комедійним серіалом церемонії була визнана «Американська сімейка», відзначена в трьох номінаціях: «Кращий комедійний серіал», «Краща режисура» і «Кращий актор» - Тай Буррелл. Сатиричне шоу про життєві труднощі трьох родин вже в п'ятий раз стає кращим на премії «Еммі».

Боротьба в категорії мінісеріалів розгорнулася між «Шерлоком» і «Фарго». Історія знаменитого детектива перемогла в трьох номінаціях: «Кращий актор першого плану» - Бенедикт Камбербетч, «Кращий актор другого плану» - Мартін Фріман, і «Кращий сценарій». Між тим, кримінальний мінісеріал «Фарго», заснований на однойменному фільмі братів Коен, виграв в номінаціях «Кращий мінісеріал» і «Краща режисура».
5514
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Постукай в мої двері
Сини Анархії
Величне століття. Нова володарка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно