,
Знебожені
Злі пташки
Султан мого серця

Майкл Голл зіграє грабіжника банків

Майкл Голл зіграє грабіжника банків Майкл Голл зіграє грабіжника банків
Зірка «Декстера» Майкл С. Голл зіграє в міні-серіалі «Богобоязлива людина» (God Fearing Man), нездійснений проект Стенлі Кубрика.

В основу сценарію ліг роман канадського письменника Томаса Патрика Келлі «I Stole 16000000», опублікований у 1956 році. У літературному першоджерелі мова йде про священика на ім'я Герберт Емерсон Вілсон, який згодом перекваліфікувався в банківського грабіжника. Спеціалізацією Вілсона був злом сейфів. При цьому священик поліпшив формулу гліцерину і часто використовував її під час вибуху сховищ. Сучасники, тобто люди, що жили на початку XX століття, описують його як виховану, стриману і спокійну людину, яку ніяк не можна було запідозрити в криміналі. За свою кар'єру Вілсон вкрав більше 15 мільйонів доларів.

Майкл С. Голл не тільки зіграє головного героя, але і виступить виконавчим продюсером проекту разом з зятем Кубрика Філіпом Хоббсом.

Нагадаємо, що цього року Майкл С. Голла можна побачити в кримінальній драмі Джима Міклі «Холод в липні».
5001
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуаро Агати Крісті
Абатство Даунтон
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно