,
Відьми Іст-Енду
Теорія великого вибуху
Сліпа зона

Пішов з життя Робін Вільямс

Пішов з життя Робін Вільямс Пішов з життя Робін Вільямс
Актор Робін Вільямс, легендарний комік і володар «Оскара», помер у віці 63 років.

Судячи з повідомлення поліції Каліфорнії, тіло Вільямса знайшли у нього ж вдома приблизно опівдні за місцевим часом. За попередніми ознаками, актор покінчив життя самогубством, але перш ніж робити висновки, поліція має намір провести повне розслідування.

Смерть актора підтвердила і його прес-агент Мара Баксбаум: «Робін пішов з життя сьогодні вранці. Він довго боровся з важкою депресією. Це трагічна і раптова втрата для нас усіх». Дружина Вільямса Сьюзен Шнайдер сказала: «Сьогодні вранці я втратила чоловіка і кращого друга, а світ втратив одного з найулюбленіших артистів і прекрасних людей. Я вбита горем. Від імені всієї родини Робіна, ми просимо трохи усамітнення в цей скорботний час. Ми сподіваємося, що ви будете фокусуватися не так на смерті Робіна, а на тому щасті і радості, яку він приносив людям».

Спочивайте з миром, містер Вільямс. Ми вас пам'ятаємо ...
9241
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нарко
Доктор Хаус
Коломбо
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно