,
Пані Фазілет і її доньки
Брати по зброї
Рання пташка

«Вампірські хроніки» Енн Райс будуть екранізовані

«Вампірські хроніки» Енн Райс будуть екранізовані «Вампірські хроніки» Енн Райс будуть екранізовані
Студії Universal і Imagine Entertainment придбали права на екранізацію циклу романів Енн Райс «Вампірські хроніки» (The Vampire Chronicles).

Договір включає в себе виробництво стрічки по книзі «Історія викрадача тіл», сценарій до якого вже написав син письменниці Крістофер Райс. Не залишиться без уваги кіновиробників і новий роман циклу - «Князь Лестат». Його вихід заплановано на 28 жовтня 2014 року. В серію фільмів увійде вже існуюча містична драма Ніла Джордана «Інтерв'ю з Вампіром» з Томом Крузом, Бредом Піттом і Кірстен Данст, а також трилер «Королева проклятих» Майкла Раймера, в якій головну героїню зіграла співачка Алія.

Алекс Куртцман і Роберто Орсі («Зоряний шлях», «Трансформери») візьмуться за продюсування майбутньої франшизи.

Нагадаємо, що книжковий цикл Енн Райс «Вампірські хроніки» на сьогоднішній день включає в себе 10 романів, опублікованих в період з 1976 по 2003 роки. Ще два романи складають «Нові вампірські хроніки». Фільми «Інтерв'ю з Вампіром» і «Королева проклятих» є екранізаціями першої та третьої книг серії. Сюжет історії будується навколо Лестата де Ліонкура - французького аристократа, що став вампіром у XVIII столітті.
6299
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Поліція Парадайз
Чужоземка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно