,
Баффі - переможниця вампірів
Доктор Хаус
Кохання напрокат

Джоді Фостер зніме трилер «Грошова пастка»

Джоді Фостер зніме трилер «Грошова пастка» Джоді Фостер зніме трилер «Грошова пастка»
Студія TriStar Pictures запропонувала Джоді Фостер зайнятися постановкою трилера «Грошова пастка» (Money Monster).

У центрі сюжету - ведучий популярної телепередачі Money Monster, який славиться своїми неоднозначними порадами щодо управління цінними паперами. Вся країна починає стежити за розвитком подій в прямому ефірі, коли один із телеглядачів, втративши всі свої гроші, бере шоумена в заручники і змушує його вплинути на підвищення котирувань акцій кількох компаній.

Відомо, що головну роль у трилері «Грошовий монстр» зіграє Джордж КлуніГравітація», «Мисливці за скарбами»).

Сценарій стрічки написали Авант Ді Фіоре, Джим Кауф і Джеймі Лінден. Зйомки планують розпочати на початку наступного року.

Для Фостер «Грошова пастка» стане четвертим повнометражним режисерським проектом. Цього року Джоді була номінована на премію «Еммі» за роботу над одним з епізодів серіалу «Помаранчевий - хіт сезону».
5315
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Декстер
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Вікінги
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно