,
Помаранчевий - хіт сезону
Пригоди Мерліна
Табу

Крістофер Вокен зіграє Капітана Крюка

Крістофер Вокен зіграє Капітана Крюка Крістофер Вокен зіграє Капітана Крюка Крістофер Вокен зіграє Капітана Крюка
Оскарівський лауреат Крістофер Вокен зіграє Капітана Крюка в мюзиклі «Пітер Пен» (Peter Pan), який транслюватиметься наживо з серпня по жовтень на каналі NBC. Проект продюсують Крейг Зедан і Ніл Мерон, з якими Вокен знайомий по роботі над мюзиклом «Лак для волосся».

Голова NBC Боб Грінблатт пообіцяв, що у виконанні Вокена ми, цілком можливо, вперше побачимо Капітана Крюка, відбиваючого чечітку. Він також висловив жаль, що із зіркою «Вероніки Марс» і «Хапай і біжи» Крістен Белл їм домовитися не вдалося. Вона мала грати самого Пітера Пена, але зобов'язання перед каналом Showtime не дозволили їй взяти перерву у зйомках серіалу «Оселя брехні». Творці мюзиклу чомусь тверді у своєму намірі взяти на роль Пітера жінку.

NBC вже показували мюзикл «Пітер Пен», заснований на книзі Джеймса Баррі, в прямому ефірі: у 1955 році були організовані трансляції з Бродвею. Тоді шоу в цілому подивилося 65 мільйонів телеглядачів.

Вокен і сам радий можливості проявити себе в музичній телевиставі: «Я починав свою кар'єру в цьому жанрі, тому зараз мені особливо приємно стати частиною мюзиклу, на якому я ріс. Це для мене відмінний шанс знову надіти туфлі для чечітки».

Нагадаємо, що на сьогоднішній момент остання його робота в кіно відбулася, знову ж таки, в жанрі мюзиклу - він зіграв одну з ролей в «Хлопці з Джерсі» Клінта Іствуда.
4874
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Діагноз - майже не закохані
Відьми Іст-Енду
Маніяк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно