,
Секс і Каліфорнія
Пригоди Джекі Чана
Лютер

Пенелопа Крус зіграє в комедії «Грімсбі»

Пенелопа Крус зіграє в комедії «Грімсбі» Пенелопа Крус зіграє в комедії «Грімсбі»
Іспанська актриса Пенелопа Крус зніметься в новій шпигунській комедії «Грімсбі» (Grimsby).

Фільм розповість про британського таємного агента, роль якого виконає британський актор Марк Стронг («Зоряний пил»), що змушений переховуватись від ворожої розвідки разом зі своїм братом, футбольним хуліганом. Роль недолугого брата виконає Саша Барон КоенДиктатор»). Крус зіграє лідера благодійної організації, яка провертає темні справи за стінами своєї компанії.

Раніше до проекту приєдналися Айла ФішерВеликий Гетсбі») і Ієн МакШейн («Джек - підкорювач велетнів»). Сценарій до комедії написали Саша Барон Коен і Пітер Бейнхем, яким вже довелося попрацювати разом над текстом комедії «Борат», номінованої на премію «Оскар» в 2012 році. Прем'єра «Грімсбі» відбудеться в липні наступного року.

Нагадаємо, остання кіноробота Пенелопи Крус - кримінальна драма Рідлі Скотта «Радник» з Бредом Піттом і Майклом Фассбендером.
5261
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Чужоземка
Гільда
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно