,
Гріфіни
Дракони: Захисники Тупу
Царство

Джордж Клуні і Джош Бролін знімуться в «Аве Цезар»

Джордж Клуні і Джош Бролін знімуться в «Аве Цезар» Джордж Клуні і Джош Бролін знімуться в «Аве Цезар»
Як повідомляють представники кіностудії Universal Pictures Джордж Клуні і Джош Бролін знімуться в новому фільмі Ітана і Джоела Коенів «Аве Цезар» (Hail Ceasar).

Нагадаємо, що головний героєм стрічки стане детектив Едді Маннікс, якого голлівудські студії наймають для захисту репутації зірок. Його реальний прототип - відомий приватний детектив Фред Оташ. Після звільнення з поліції він став стежити за кінозірками, прослуховувати їхні телефонні розмови і доносити керівникам студій. Детектив повинен був стежити за тим, щоб компромат на зірок не просочувався в пресу.

Відзначимо, що Клуні вже знімався у братів-режисерів у стрічках «Нестерпна жорстокість», «Після прочитання спалити» і «О, де ж ти, брате?». Йому дісталася роль детектива Маннікса.

Що стосується Джоша Броліна, то він зніметься у Коенів вже втретє після «Старим тут не місце» і «Справжня мужність». Про його роль у стрічці інформації поки немає.
4954
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Грімм
Полдарк
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно