,
Цілком Таємно
Хроніки Шаннари
Гріфіни

«Гра престолів» побила рекорд «Клана Сопрано»

«Гра престолів» побила рекорд «Клана Сопрано» «Гра престолів» побила рекорд «Клана Сопрано»
Телесеріал «Гра Престолів» поставив рекорд за кількістю глядачів на телеканалі HBO, обігнавши «Клан Сопрано».

Епізоди четвертого сезону «Гри Престолів» в середньому дивляться 18,4 мільйона глядачів. Це число включає в себе перші і повторні покази, а також глядачів, які дивляться серіал через онлайн-сервіси. До цього рекорд належав відомому телесеріалу «Клан Сопрано» - 18,2 мільйона глядачів у 2002 році.

Кожну серію третього сезону «Гри Престолів» в середньому дивилося 14,4 мільйона глядачів. Два епізоди четвертого сезону ще не вийшли на екрани. HBO оголосив про намір зняти п'ятий і шостий сезони. Таким чином, серіал ще може побити свій же рекорд.

«Гра престолів» - драматичний телесеріал в жанрі фентезі, заснований на циклі романів Джорджа Р. Мартіна. Дія відбувається у вигаданому світі, що нагадує європейське Середньовіччя. Серіал оповідає про політичну боротьбу кланів і рясніє сценами насильства та еротики. Прем'єра першого сезону в США відбулася на каналі HBO в квітні 2010 року.
12280
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуститися берега
Маніяк
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно