,
Кохання Мер′єм
Південний Парк
Абатство Даунтон

«Леґо фільм» отримає спін-оф про ніндзя

«Леґо фільм» отримає спін-оф про ніндзя «Леґо фільм» отримає спін-оф про ніндзя
Студія Warner Bros. повідомила про вихід на екрани ще однієї стрічки про маленьких чоловічків з окремої лінійки популярного конструктора LEGO. Анімаційна стрічка називатиметься «Нінзяго» (Ninjago).

Головними героями стануть персонажі популярної серії конструкторів Лего «Нінзяго», в якому ніндзя і самураї борються з силами зла за мир на планеті.

Режисером фільму стане Чарлі Бін, сценарист «Губка Боб квадратні штани», «Лабораторія Декстера» та «Самурай Джек». У 2012-му Бін працював над анімаційним серіалом «Трон: Повстання».

Нагадаємо, що мультфільм «Леґо фільм» вийшов в лютому місяці і зібрав у світовому прокаті 461 млн доларів. Сиквел запланований на 2017 рік, режисером виступить постановник епізодів серіалу «Робоцип» Кріс Маккей.
7308
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Моє чуже життя
Дракони: Захисники Тупу
Пригоди Мерліна
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно