,
Поліція Парадайз
Гільда
Сліпа зона

Джону Малковичу запропонували роль агента КҐБ

Джону Малковичу запропонували роль агента КҐБ Джону Малковичу запропонували роль агента КҐБ
Джону Малковичу запропонували зіграти роль російського шпигуна в біографічній драмі з робочою назвою «Рейган» (Reagan).

Історія життя Рональда Рейгана буде показана очима агента КҐБ Віктора Петровича, який вів стеження за ним з початку його кар'єри в Голлівуді і до дня невдалого замаху на вже обраного президента.

Сценарій до фільму, адаптацією якого займався Говард Клауснер («Космічні ковбої»), заснований на двох бестселерах Пола Кенгора «Бог і Рональд Рейган: Духовне життя» і «Хрестоносець: Рональд Рейган і падіння Комунізму». Продюсувати картину будуть Марк Джозеф, Ральф Вінтер. Хто займе режисерське крісло поки невідомо, але найбільш імовірним кандидатом вважається Стівен ФрірcФіломена»).

Нагадаємо, що у 2013 році Джон Малкович був задіяний у двох стрічках: зомбі-мелодрамі Джонатана Левіна «Тепло наших тіл» і комедійному екшені «РЕД 2» Діна Парізо.
3892
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Безсоромні
Величне століття. Роксолана
Злюки бобри
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно