,
Вікінги
Відкриття відьом
Брати по зброї

Алек Болдвін зіграє у фільмі про Говарда Х′юза

Алек Болдвін зіграє у фільмі про Говарда Х′юза Алек Болдвін зіграє у фільмі про Говарда Х′юза
Алек Болдвін приєднався до біографічного фільму, присвяченому ексцентричному мільярдерові, винахіднику і авіатору Говарду Х'юзу.

Болдвін виконає роль довіреної особи Х'юза - Роберта Мехью, колишнього агента ЦРУ. За словами Мехью, особисто з Х'юзом він ніколи не зустрічався, а інструкції від нього отримував виключно по телефону і в записках. Після того як у 1970 році Х'юз звільнив Мехью, він подав на нього до суду і в результаті виграв позов.

Відомо, що головну роль у фільмі зіграє Воррен БіттіБонні і Клайд»), він же буде продюсером и постановником фільму. Також у фільмі візьмуть участь Мартін Шин («Нова Людина-Павук»), Меттью Бродерік («Як обікрасти хмарочос»), Аннетт Бенінг («Багсі») і Лілі КоллінзСмертельна зброя: Місто кісток»).

Нагадаємо, що у 2013 році Алек Болдвін знявся у двох картинах: у комедії «АмериКа» Марко Беллоні і в драмі Вуді Аллена «Жасмін».
3520
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Пригоди Мерліна
Як козаки...
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно