,
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Злюки бобри
Стародавні

Рейчел Вайс зніметься у Паоло Соррентіно

Рейчел Вайс зніметься у Паоло Соррентіно Рейчел Вайс зніметься у Паоло Соррентіно
До акторського складу драми «Молодість» (La giovinezza) приєдналася британська актриса Рейчел Вайс.

У центрі сюжету - двоє вісімдесятирічних чоловіків, композитор і диригент Фред і кінорежисер Мік, які відпочивають на альпійському курорті. Удвох вони згадують молодість, успіхи своїх дітей та учнів. Поки Фред, який давно відійшов від справ, розмірковує про минуле, Мік намагається закінчити роботу над своїм останнім фільмом.

Відомо, що у фільмі також знімуться Майкл КейнТемний лицар повертається»), Харві КейтельКоролівство повного місяця»), Віллем Дефо («Міссісіпі у вогні»), Пол Дано12 років рабства») і Джейн Фонда («На золотому ставку»).

Режисером картини виступить молодий італієць Паоло Соррентіно, який цього року отримав «Оскар» за картину «Велика краса». Зйомки картини почнуться в кінці травня.

Нагадаємо, що останніми роботами в кіно Рейчел Вайс є пригодницький фентезі «Оз: Великий та могутній» та документальна стрічка «Регіна» про першу в світі жінку-равина Регіну Йонас, в якому Вайс озвучувала головну героїню.
3463
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Гра престолів
Брати по зброї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно