,
Люцифер
Сини Анархії
Кохання Мер′єм

Джуд Лоу виконає роль легендарного американського письменника

Джуд Лоу виконає роль легендарного американського письменника Джуд Лоу виконає роль легендарного американського письменника
Джуд Лоу приєднається до проекту «Геній» (Genius) про видатних американських літераторів - Томаса Вулфа та Макса Перкінса.

В основу сюжету ляже книга Скотта Берга «Макс Перкінс: Редактор генія». Дія розгорнеться навколо взаємин літературних геніїв: Томаса Вулфа та відомого редактора Макса Перкінса. Прославившись в юному віці, Вулф володів блискучим талантом і індивідуальністю. Перкінс - один із шанованих літературних редакторів усіх часів, які відкрили читачам Фіцджеральда і Хемінгуея. Дружба цих обдарованих, але різних людей, докорінно вплинула на життя кожного з них.

Відомо, що роль письменника Томаса Вулфа - зіграє Лоу, а образ Макса Перкінса втілить Колін Ферт. У стрічці також буде задіяна Ніколь Кідман, але кого вона зіграє поки що не відомо.

Майкл Грандадж зніме «Генія» за адаптованим сценарієм тричі номінанта на премію «Оскар» Джона ЛоганаАвіатор», «Гладіатор», «Хранитель часу»). Зйомки почнуться восени в Англії.
3901
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Невгамовні
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Майстри сексу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно