,
Крила кохання
Пригоди Мерліна
Чорні вітрила

Джессіка Честейн зіграє у бойовику «Місія нездійсненна 5»

Джессіка Честейн зіграє у бойовику «Місія нездійсненна 5» Джессіка Честейн зіграє у бойовику «Місія нездійсненна 5»
Джессіка Честейн отримала запрошення від студія Paramount Pictures приєднатися до Тома Круза у фільмі «Місія нездійсненна 5» (Mission: Impossible 5).

Честейн зіграє праву руку персонажа Тома Круза. Подробиці майбутнього сюжету, поки тримаються в секреті.

Нагадаємо, що Круз повернеться до ролі агента Ітана Ханта. Режисерське крісло франшизи займе Крістофер МакКуорріДжек Річер»). «Місія нездійсненна 5» вийде в прокат наприкінці 2015 року.

Четверта частина серії - «Місія нездійсненна 4: Протокол Фантом», вийшла на екрани в грудні 2012 року і заробила в світовому прокаті майже 700 млн доларів. Крім Тома Круза в картині зіграли Джеремі Реннер, Саймон Пегг і Пола Петтон.

Додамо, що цього року вийдуть дві стрічки за участю Джессіки Честейн: фантастичний детектив «Інтерстеллар» Кристофера Нолана і кримінальна драма «Найжорстокіший рік» Джей Сі Чендора.
5077
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Леді Баг та Супер-Кіт
Люцифер
Сімпсони
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно