,
Дві дівчини без копійчини
Пуаро Агати Крісті
Знебожені

Форест Вітакер зацікавився новою спортивною драмою

Форест Вітакер зацікавився новою спортивною драмою Форест Вітакер зацікавився новою спортивною драмою
Лауреат премії «Оскар» Форест Вітакер веде переговори про свою участь в боксерській драмі «Лівша» (Southpaw).

Сюжет картини оповідає про боксера - лівшу, який на шляху до чемпіонського титулу бореться з особистими трагедіями, намагаючись завоювати любов і повагу дочки, вихованням якої він не займався. Головну роль в картині зіграє Джейк ДжилленголКохання та інші ліки»), Вітакеру належить втілити образ екс-професіонала, який переходить на тренерську роботу після травми несумісної з кар'єрою боксера.

Сценарій для картини написав Курт Саттер («Сини Анархії»). Для нього це дебют у повнометражному кіно. Постановкою займеться Антуан ФукуаСтрілець», «Падіння Олімпу»). Виробництво стрічки планують розпочати влітку 2014 року.

Останніми, що вийшли в прокат стрічками за участю Фореста Вітакера на сьогоднішній день є біографічна драма «Дворецький» і кримінальний трилер «Із пекла».
3460
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злі пташки
Футурама
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно