,
Американська історія злочинів
Пуаро Агати Крісті
Гріфіни

Олівія Вайлд зніметься у музичному телесеріалі

Олівія Вайлд зніметься у музичному телесеріалі Олівія Вайлд зніметься у музичному телесеріалі Олівія Вайлд зніметься у музичному телесеріалі
Олівія Вайлд виконає одну з ключових ролей у музичному телесеріалі, над яким працюють Мартін Скорсезе і рок-музикант Мік Джаггер.

Мова про спільний проект Скорсезе і Джаггера зайшла ще у 2007 році (кінематографіст тоді працював над документальною стрічкою про The Rolling Stones «Хай буде світло»). У 2010-му стало відомо, що вони запланували серіал для телеканалу HBO. Проект носив робочу назву «Історія музики» (History of Music). В даний час у серіалу немає офіційної назви, проте він дійсно розробляється для HBO.

Відомо, що в пілотній серії події розгортатимуться в Нью-Йорку 70-х років. Головним героєм стане засновник і голова звукозаписувального лейблу Річі Фінестра, якого зіграє Боббі Каннавале («Жасмін»). Вайлд виконає роль Девон, дружини Річі, колишньої актриси і моделі.

Над сценарієм серіалу працює Теренс Вінтер («Вовк з Волл-стріт», «Клан Сопрано»), Скорсезе виступить як постановник. Крім того, обидва кінематографісти разом з Джаггером займаються продюсуванням проекту. Передбачається, що зйомки почнуться влітку 2014 року. Інформації про те, коли пілотний епізод представлять глядачам, поки немає.

Олівія Вайлд отримала широку популярність завдяки ролі в «Докторі Хаусі» (актриса була зайнята в 81 епізоді серіалу). Крім того, вона знімалася в картинах «Три дні на втечу», «Трон: Спадок», «Ковбої проти прибульців», «Гонка». Останньою на цей час стрічкою за участю Вайлд, яка вийшла в прокат, стала фантастична драма Спайка Джонса «Вона».
3893
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Абатство Даунтон
Чорний список
Баффі - переможниця вампірів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно