,
Теорія великого вибуху
Діагноз - майже не закохані
Еш проти Зловісних Мерців

Стали відомі лауреати премії «BAFTA»

Стали відомі лауреати премії «BAFTA» Стали відомі лауреати премії «BAFTA»
У Лондоні, в Королівській опері у Ковент-Гардені, відбулася церемонія нагородження Британської кіноакадемії (BAFTA). Церемонію вів британський комік Стівен Фрай.

Кращим фільмом визнано стрічку Стіва МакКвіна «12 років рабства», яка раніше отримала «Золотий глобус».

Премію за кращу чоловічу роль отримав Чіветель Еджіофор, який знявся в фільмі-переможці. Кращою актрисою визнана Кейт Бланшетт, яка зіграла у фільмі «Жасмін» Вуді Аллена.

Найкращою британською картиною визнана «Гравітація» з Сандрою Баллок і Джорджем Клуні. Крім того, «Гравітацію» нагородили за кращу режисуру (Альфонсо Куарон), а також за звук, операторську роботу, візуальні ефекти і оригінальну музику. Всього фільм Куарона був представлений у 11 номінаціях.
3237
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Грімм
Баффі - переможниця вампірів
Поліція Парадайз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно