,
Картковий будинок
Царство
Надприродне

BBC America почала роботу над новим серіалом про Робіна Гуда

BBC America почала роботу над новим серіалом про Робіна Гуда BBC America почала роботу над новим серіалом про Робіна Гуда
Компанія BBC America приступила до роботи над серіалом про Робіна Гуда «Ноттінгем» (Nottingham).

В екранізаціях легенд про Робіна Гуда ноттінгемського шерифа представляли як негативного персонажа. Згідно з сюжетом нового шоу, Робін Гуд і ноттінгемський шериф (основний противник благородного розбійника) - одна і та ж людина. Після загибелі дружини влада відмовилася розслідувати обставини її смерті. Тоді шериф і вирішив, що стане розбійником - причому в Робіна Гуда він перевтілювався тільки вночі, а вдень продовжував служити королю.

Над сюжетом «Ноттінгема» працює Коул Хеддон, сценарист, який брав участь у створенні телесеріалу «Дракула».

Інформації про те, хто може виконати головну роль у новому серіалі, поки немає. Дата виходу в ефір пілотного епізоду «Ноттінгема» також не вказується.
3781
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Таємниці Ґравіті Фолз
Постукай в мої двері
Маніяк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно