,
КітПес
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Нескінченне кохання

Мег Райан вибрала роман Сарояна для режисерського дебюту

Мег Райан вибрала роман Сарояна для режисерського дебюту Мег Райан вибрала роман Сарояна для режисерського дебюту
Мег Райан займеться постановкою фільму «Ітака» («Ithaca»), за романом Вільяма Сарояна «Людська комедія». Картина стане режисерським дебютом актриси.

У частково автобіографічному творі Сарояна розповідається про 14-річного підлітка на ім'я Гомер Маколей з міста Ітака. Дія роману розгортається на тлі Другої світової війни. Старший брат Гомера йде воювати, а він сам залишається вдома з матір'ю, братом і сестрою. У ці важкі часи Гомер кожен день розвозить листи і телеграми про любов, надію, біль та смерть. Одного разу йому самому належить отримати послання, яке змінить його життя назавжди.

Відомо, що Мег Райан зіграє в стрічці одну з головних ролей. Крім того, в ній знімуться Сем Шепард, Мелані Гріффіт і Джек Квейд. Продюсуванням фільму займуться Том Генкс і його партнер по компанії Playtone Гері Гоецман .

У 1943 році кіностудія MGM викупила у Сарояна права на екранізацію роману і зняла по ньому однойменний фільм з Міккі Руні і Френком Морганом. Картина висувалася на п'ять премій «Оскар» і отримала одну в номінації «Кращий сюжет».
3514
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Грімм
Гільда
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно