,
Вейворд Пайнс
Люцифер
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Оголошені лауреати премії People's Choice Awards 2014

Оголошені лауреати премії People's Choice Awards 2014 Оголошені лауреати премії People's Choice Awards 2014 Оголошені лауреати премії People's Choice Awards 2014 Оголошені лауреати премії People's Choice Awards 2014
8 січня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення американської премії People's Choice Awards, яка щорічно присуджується діячам поп-культури за підсумками загальнонаціонального глядацького голосування. Список лауреатів оголошений на сайті премії.

Улюбленою актрисою року була визнана Сандра Буллок, вона ж перемогла в номінаціях «Улюблена комедійна актриса» і «Улюблена драматична актриса», а за роль у стрічці «Гравітація» (яка стала улюбленим драматичним фільмом року) їй і Джорджу Клуні дісталася нагорода за кращий кінодует.

Улюбленим актором року став Джонні Депп, а найкращим драматичним актором визнаний Леонардо ДіКапріо. В якості головного фільму року найбільше голосів зібрала стрічка «Залізна людина 3» з Робертом Дауні мол., він же був обраний в категорії «Улюблена зірка екшн фільмів». У числі номінованих на премію комедій переміг фільм «Озброєні і небезпечні», а найкращим фільмом жахів став «Керрі».

Улюбленим фільмом для сімейного перегляду американські глядачі визнали анімаційну стрічку «Нікчемний Я 2».

У телевізійних категоріях лауреатами People's Choice Awards стали серіали «Теорія великого вибуху», «Правильна дружина», «Касл», «І мертві підуть», «Чужий серед своїх», «Американська історія жаху» і «Пуститися берега».

Ведучими церемонії нагородження премії People's Choice Awards стали Кет Деннінгс і Бет Берс, відомі нашим глядачам, завдяки комедійному серіалу «Дві дівчини без копійчини».

Премія People's Choice Awards вручається щорічно з 1975 року в різних номінаціях, зокрема за досягнення в музиці і на телебаченні. До 2005 року переможців в номінаціях обирали за допомогою соціологічних опитувань, за результатами яких складалися рейтинги, проте потім цю систему замінило інтернет-голосування.
3844
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Знебожені
Пані Фазілет і її доньки
Край «Дикий Захід»
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно