,
Пані Фазілет і її доньки
Флінстоуни
Доктор Хаус

Номінанти на премію Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA)

Номінанти на премію Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA) Номінанти на премію Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA) Номінанти на премію Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA) Номінанти на премію Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA)
Стрічка «Гравітація» Альфонсо Куарона стала лідером за кількістю номінацій на премію Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA) за 2013 рік. На офіційному сайті премії 8 січня повідомляється, що фільм претендує на 11 нагород, у тому числі в номінаціях «Кращий фільм», «Видатний британський фільм», «Найкращий режисер» і «Оригінальний сценарій».

Сандра Буллок, яка зіграла в «Гравітації» головну роль, відібрана в шорт-лист номінації «Краща актриса». Конкуренцію їй складають: Емі АдамсАмериканська афера»), Кейт БланшеттЖасмін»), Емма ТомпсонВрятувати містера Бенкса») і [url=http://moviestape.net/persons/6739-judi-dench.html]Джуді Денч[/url] («Філомена»).

Крім «Гравітації» найбільшу кількість номінацій зібрали фільми «12 років рабства» Стіва Макквіна і комедія «Американська афера» Девіда О. Рассела, які претендують на перемогу в 10 категоріях. Зокрема, вони увійшли до короткого списку номінації «Кращий фільм». Крім них, за нагороду в цій категорії поборються «Капітан Філліпс» Пола Грінграсса і «Філомена» Стівена Фрірза.

Кращим актором першого плану може стати Леонардо ДіКапріо, який зіграв головну роль у фільмі Мартіна Скорсезе «Вовк з Волл-стріт». Крім нього, на BAFTA претендують Крістіан БейлАмериканська афера»), Чиветел Еджіофор («12 років рабства»), Том ГенксКапітан Філліпс») і Брюс Дерн («Небраска»).

Церемонія нагородження премії відбудеться в Лондоні 16 лютого 2014 року.

Нагадаємо, що у минулому році кращим фільмом за версією BAFTA стала драма Бена Аффлека «Арго», а видатною британською картиною була визнана стрічка про Джеймса Бонда «007: Координати «Скайфолл».
3429
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання напрокат
Гра престолів
Помаранчевий - хіт сезону
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно