,
Сини Анархії
Майстри сексу
Лютер

Список номінантів на «Золотий глобус» 2014

Список номінантів на «Золотий глобус» 2014 Список номінантів на «Золотий глобус» 2014 Список номінантів на «Золотий глобус» 2014
Асоціація іноземної преси Голлівуду (HFPA) оголосила номінантів на престижну кінопремію «Золотий глобус».

Найбільша кількість номінацій у картинах Стіва Макквіна «12 років рабства» та комедійній драмі «Американська афера» Девіда О. Рассела. Обидві стрічки висунуті на нагороду в семи категоріях.

Друге місце за кількістю номінацій - фільм Олександра Пейна «Небраска». Головний герой картини - батько-алкоголік, який виграв мільйон долларів і відправився разом зі своїм сином за виграшем з Монтани в Небраску.

За звання кращого драматичного фільму змагатимуться «Гравітація», «Капітан Філліпс», «12 років рабства», «Гонка» і «Філомена». Кращим драматичним серіалом може стати «Пуститися берега», «Гарна дружина», «Абатство Даунтон», «Картковий будинок» і «Майстри сексу».

У категорії «Кращий комедійний фільм або мюзикл» представлені картини «Американська афера», «Всередині Льюин Девіса», «Вона», «Небраска», «Вовк з Волл-Стріт». На звання кращого міні-серіалу висунуті «За канделябрами», «Американська історія жаху: Шабаш», «Танці на межі», «Біла королева» і «Верхівка озера».

Нагадаємо, что лауреати премії «Золотий глобус» стануть відомі 12 січня 2014 року. Церемонію проведуть Тіна Фей і Емі Полер.
3407
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Знебожені
Краще подзвоніть Солу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно