,
Секс і Каліфорнія
Життя з Луї
Безсоромні

Білл Мюррей зніметься у серіалі за романом пулітцерівського лауреата

Білл Мюррей зніметься у серіалі за романом пулітцерівського лауреата Білл Мюррей зніметься у серіалі за романом пулітцерівського лауреата
Білл Мюррей зніметься в міні-серіалі «Олівія Кіттерідж» (Olive Kitteridge), заснованому на однойменному романі американської письменниці Елізабет Страут, за який вона отримала Пулітцерівську премію у 2009 році.

У центрі сюжету - вчителька-пенсіонерка, яка проживає в маленькому місті в штаті Мен. Її оточують самі різні люди з їх проблемами, аферами, романами, емоціями.

Постановкою міні-серіалу займеться Ліза Холоденко («Дітки в порядку»). Екранізація роману Страут буде показана на телеканалі HBO, проте інформації про те, коли відбудеться прем'єра, поки немає.

Нагадаємо, що на початку 2014 року вийдуть дві картини за участю Білла Мюррея: військова драма «Хранителі спадщини» Джорджа Клуні та комедія Веса Андерсона «Готель «Гранд Будапешт».
2819
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вікінги
Хроніки Шаннари
Цілком Таємно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно