,
Нарко
Краще подзвоніть Солу
Надприродне

Меріл Стріп може зіграти Сюзан Бойл

Меріл Стріп може зіграти Сюзан Бойл Меріл Стріп може зіграти Сюзан Бойл
Меріл Стріп отримала запрошення виконати роль Сюзан Бойл в картині про життя знаменитої шотландської співачки.

Біографічна стрічка розповість про те, як звичайна жінка Сюзан Бойл стала світовою знаменитістю, виконавши на британському музичному конкурсі Britain's Got Talent (Британія шукає таланти) композицію з мюзиклу «Знедолені». Саме цей виступ підкорив журі проекту та багатомільйонну аудиторію. З моменту появи запису її виступу на сайті YouTube подивилися більше 137 449 083 разів (на 20.11.2013).

«Я б не хотіла зніматися в цьому фільмі сама, - зазначила Бойл в інтерв'ю. - Я мрію, щоб мене зіграла Меріл Стріп. Наскільки я знаю, творці картини вже офіційно запропонували їй роль».

За минулі роки Сюзан Бойл продала більше 19 мільйонів копій альбомів, а також отримала дві номінації на «Греммі».
2622
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Табу
Поліція Парадайз
Постукай в мої двері
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно