,
Дракони: Захисники Тупу
Кохання напрокат
Всі жінки відьми

Хав′єру Бардему запропонували стати піратом

Хав′єру Бардему запропонували стати піратом Хав′єру Бардему запропонували стати піратом Хав′єру Бардему запропонували стати піратом
Компанія Warner Bros. запропонувала Хав'єру Бардему одну з головних ролей у фільмі про Пітера Пена. Якщо угоду між сторонами буде укладено, актор зіграє у картині «Пен» (Pan) пірата Чорна Борода повідомляє ресурс Deadline.

Стрічка стане передісторією Пітера - в ній розповідатиметься про те, як хлопчик-сирота потрапляє на чарівний острів Ніландія (Neverland) і рятує місцевих жителів від банди головорізів.

Сценарій до стрічки напише Джейсон Ф'юкс («Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф»). В якості претендента на режисерське крісло проекту студія розглядає Джо Райта («Анна Кареніна», «Гордість та упередження», «Спокута»).

Історію про Пітера, автором якої був шотландський письменник і драматург Джеймс Баррі, неодноразово екранізували. Зокрема, у 1953 році студія Діснея випустила повнометражний мультфільм «Пітер Пен», який у 2002 році отримав анімаційне продовження «Пітер Пен 2: Повернення в Ніландію». У 1991-му на екрани вийшла стрічка «Капітан Крюк», в якій знялися Дастін Гоффман, Робін Вільямс, Джулія Робертс і Боб Госкінс.

Нагадаємо, що останнім фільмом, який вийшов на екрани за участю Хав'єра Бардема на сьогоднішній день є кримінальний трилер Рідлі Скотта «Радник».
3080
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Надприродне
Південний Парк
Сліпа зона
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно