,
Кохання Мер′єм
Краще подзвоніть Солу
Вейворд Пайнс

Фентезійна мелодрама «Привид» стане серіалом

Фентезійна мелодрама «Привид» стане серіалом Фентезійна мелодрама «Привид» стане серіалом
Студія Paramount Television почала роботу над пілотним епізодом серіалу «Привид» (Ghost) за мотивами культової фентезійної мелодрами Джеррі Цукера.

Нагадаємо, що cюжет стрічки будувався навколо молодого чоловіка, який загинув від рук злочинця. Але його душа не поспішає відлітати на небеса, йому доведеться розгадати таємницю вбивства і захистити свою кохану. В оригінальній картині головні ролі виконали Демі Мур, Патрік Суейзі і Вупі Голдберг.

Фільм «Привид» (1990) удостоївся двох «Оскарів» у номінаціях «Кращий сценарій» і «Краща жіноча роль другого плану».

Сценарій до першої серії майбутнього тв-шоу напишуть Аківа Голдсман і Джеф Пінкнер, що працювали разом над фантастичним серіалом «Межа».
2871
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Невгамовні
Моє чуже життя
Край «Дикий Захід»
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно