,
Злі пташки
Крила кохання
Табу

Книга «Хроніки Нарнії: Срібне крісло» буде екранізована

Книга «Хроніки Нарнії: Срібне крісло» буде екранізована Книга «Хроніки Нарнії: Срібне крісло» буде екранізована
Кіностудії C.S. Lewis Company і Mark Gordon Company об'єднуються для екранізації четвертого фентезі-твору Клайва С. Льюіса «Хроніки Нарнії: Срібне крісло» (The Chronicles Of Narnia: The Silver Chair).

Сюжет дитячої новели Клайва Льюїса розгорнеться навколо Юстеса Вреда, який вперше з'являється у «Підкорювачах Світанку», і його однокласниці Джил. Аслан закликає підлітків в Нарнію, щоб ті допомогли відшукати зниклого сина короля Каспіана - принца Ріліана. Друзів чекають небезпечні пригоди в країні підступних велетнів і підземному королівстві, де ховається відьма, яка бажає поневолити весь надземний світ.

Нагадаємо, що перша екранізація Клайва Льюїса - «Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа» вийшла на екрани в 2005 році. Три роки по тому був знятий сіквел «Хроніки Нарнії: Принц Каспіан». Останньою на сьогоднішній день адаптацією фентезійної серії стала стрічка 2010 року «Хроніки Нарнії: Підкорювач Світанку».

Про те, коли розпочнуться зйомки «Срібного крісла», поки не повідомляється.
10224
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чорний список
Нескінченне кохання
Американці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно