,
Злі пташки
Нескінченне кохання
Злюки бобри

Новою «дівчиною Бонда» стане Фріда Пінто

Новою «дівчиною Бонда» стане Фріда Пінто Новою «дівчиною Бонда» стане Фріда Пінто
Стало відомо, хто стане новою «дівчиною Бонда», легендарного агента 007. Раніше повідомлялося, що у 23-му епізоді бондіани в цій якості можуть з'явитися Анджеліна Джолі, Дженніфер Еністон або Меган Фокс, проте режисер Сем Мендес зупинився на кандидатурі Фріди Пінто - індійської актриси, яка прославилася роллю Латіки в оскароносному фільмі Денні Бойла «Мільйонер із нетрів».

Актриса дуже хвилювалася перед тим, як прийняти цю пропозицію. Дія нового фільму франшизи буде відбуватися в Афганістані, його робоча назва «Власність леді». Деталі сюжету поки не розкриваються, але відповідно до джерел, наближеним до режисера, Сем МендесКраса по - американськи», «Життя спочатку») має намір зняти «самий амбітний проект про агента 007» і планує «заново винайти жанр» .

Сценарій до картини написав Пітер Морган, в активі якого - сценарії до таких фільмів, як «Королева» (The Queen) і «Фрост проти Ніксона» (Frost/Nixon). Образ Джеймса Бонда вже втретє приміряє на себе Деніел Крейґ. Також у фільмі одну з ролей виконає Олівія ВайлдТрон: Спадок»).
3898
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Друзі
Нарко
Величне століття. Нова володарка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно