,
Якось у казці
Стародавні
Пуститися берега

Дженніфер Лоуренс в екранізації роману Джона Стейнбека

Дженніфер Лоуренс в екранізації роману Джона Стейнбека Дженніфер Лоуренс в екранізації роману Джона Стейнбека
Студія Universal починає роботу над екранізацією роману «На схід від раю» (East of Eden) американського письменника Джона Стейнбека, опублікованого у вересні 1952 року. Одну з головних ролей виконає відома голлівудська актриса Дженніфер Лоуренс.

Події майбутнього фільму будуть розвиватися у Каліфорнії у період з початку XX-го століття і до закінчення Першої світової війни. У центрі сюжету історії непростих взаємин двох сімейств - Гамильтонів і Трасків. Дженніфер Лоуренс зіграє Кеті Ейм, дружину одного з ключових персонажів Адама Траска. Стейнбек у своєму романі описує Кеті як людину, що володіє «потворною душею» - вона холоднокровна та жорстока.

Знімати картину буде Гері Росс, який вже працював разом з Лоуренс на знімальному майданчику фантастичного бойовика «Голодні ігри». Ця стрічка і принесла актрисі популярність.

Про інших акторів, які будуть задіяні у фільм, та дату прем'єри інформації поки немає.

Цього року Дженніфер Лоуренс можна буде побачити у чотирьох картинах: малобюджетному трилері «Диявол, якого ти знаєш», драмах «Серена» і «Американська афера» та у другій частині «Голодних ігор».
4026
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Надприродне
Табу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно