,
Флінстоуни
Люцифер
Сини Анархії

Телеканал Showtime прощається з серіалом «Декстер»

Телеканал Showtime прощається з серіалом «Декстер» Телеканал Showtime прощається з серіалом «Декстер» Телеканал Showtime прощається з серіалом «Декстер»
Телеканалу Showtime завершив демонстрацію серіалу «Декстер», заснованого на романі Джеффа Лінсдея «Дрімаючий демон Декстера». Проект зумів завоювати як глядацькі симпатії, так і безліч премій у галузі кінематографії. Досить довге ефірне «життя» серіалу було забезпечено постійною підтримкою вірних шанувальників не тільки в США, але і по всьому світу.

Звичайно ж, не обійшлося і без негативних відгуків, адже дана історія не раз піддавалася критиці з боку організації Parents Television Council, яка назвала проект аморальним за рахунок присутності в кадрі зайвої жорстокості. Але незважаючи на вигуки «незгідних», проект зумів протриматися на телеканалі Showtime цілих вісім сезонів і завжди займав гідне місце в рейтингу популярних телешоу.

Тим часом на телеканалі Showtime завершився показ першого сезону серіалу «Рей Донован», покликаного замінити «Декстера».

Головний герой серіалу, якого грає актор Лев Шрайбер - це свого роду антикризовий менеджер голлівудських зірок, які телефонують йому при виникненні екстреної ситуації. Рей і його команда приходить на допомогу. Крім того, що головному героєві доводиться вирішувати безліч чужих проблем, він також повинен вирішувати свої сімейні питання - взаємини з братами та батьком.

На сьогоднішній день шоу «Рей Донован» у трійці лідерів за популярністю на телеканалі Showtime. Фінальний епізод першого сезону зібрав перед екранами 2,1 млн телеглядачів. Продюсери каналу офіційно повідомили про продовження серіалу на другий сезон.
3574
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Краще подзвоніть Солу
Чорний список
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно