,
Тихий океан
Сини Анархії
Шерлок

Міжнародні збори Universal Pictures перевищили $ 2 млрд

Міжнародні збори Universal Pictures перевищили $ 2 млрд Міжнародні збори Universal Pictures перевищили $ 2 млрд Міжнародні збори Universal Pictures перевищили $ 2 млрд
Кінокомпанія Universal Pictures розіслала офіційний прес-реліз, в якому йдеться, що студії вперше за її 101-річну історію вдалося перетнути позначку в $ 2 млрд міжнародних зборів за рік.

Дякувати за успіхи студії слід «Форсаж 6» (Fast and Furious 6), який зібрав за межами США $ 549.3 млн і «Нікчемний Я 2» (Despicable Me 2) - $ 485 млн. Мюзикл «Знедолені» (Les Miserable), що вийшов в кінці минулого року, у 2013-му додав ще $ 239 млн.

Незважаючи на феноменальні успіхи останнього часу, днями в студії відбулися великі кадрові перестановки. Так чи інакше, Universal йде на абсолютний рекорд по зборах за рік, який зараз тримається на позначці $ 2.93 млрд.

«Форсаж 6» - другий за зборами фільм за всю історію студії після «Парку Юрського періоду» (Jurassic Park), 3D - перезапуск якого заробив для них $ 71 млн. Не варто забувати про нізкобюджетний хоррор «Мама» (Mama), що зібрав на міжнародних ринках $ 76 млн і фантастичний екшн «Світ забуття» (Oblivion) з зарубіжної касою $ 197 млн.

У найближчих планах компанії романтична комедія «Коханий з майбутнього» (About Time), блокбастер «47 Ронін» (47 Ronin) і «Вовк з Волл-стріт» (Wolf of Wall Street) Мартіна Скорсезе.
3096
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злюки бобри
Як козаки...
Помаранчевий - хіт сезону
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно