,
Теорія великого вибуху
Американці
Гострі козирки

Стартував міжнародний кінофестиваль у Торонто

Стартував міжнародний кінофестиваль у Торонто Стартував міжнародний кінофестиваль у Торонто
Сьогодні в найбільшому канадському місті Торонто стартував міжнародний кінофестиваль - нарівні з Sundance він вважається одним з найбільш важливих північноамериканських кінооглядів.

Цього року на TIFF (Тoronto international film festival) покажуть 288 повнометражних і 78 короткометражних картин, які частково були представлені в Берліні, Каннах та Венеції. Серед них і стрічка «Життя Адель», яка завоювала на Лазурному березі «Золоту пальмову гілку».

Фільмом відкриття став трилер «П'ята влада» з Бенедиктом Камбербетчем в ролі скандального журналіста Джуліана Ассанжа. Серед інших важливих прем'єр «Дванадцять років рабства» Стіва Макквіна і «Август» Джона Веллса. Закриє фестиваль комедія «Підміна».

TIFF офіційно закінчить свою роботу 15 вересня.
3139
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Таємниці Ґравіті Фолз
Баффі - переможниця вампірів
Кохання напрокат
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно