,
Табу
Пуаро Агати Крісті
Абатство Даунтон

Білл Мюррей зніметься в новій комедії Баррі Левінсона

Білл Мюррей зніметься в новій комедії Баррі Левінсона Білл Мюррей зніметься в новій комедії Баррі Левінсона
Білл Мюррей виконає головну роль у комедії «Rock the Kasbah», за постановку якої візьметься Баррі ЛевінсонЛюдини дощу»). Сценарій стрічки написав Мітч Глейзер («Скнара»).

В центрі сюжету картини опиниться прогорілий музичний менеджер, що відправляється разом зі своїм останнім клієнтом у Афганістан на гастролі, які влаштовуються Об'єднаними організаціями обслуговування збройних сил. Коли головний герой виявляє себе кинутим у чужій країні (в кишені ні копійки, паспорт втрачено), він несподівано знайомиться з молодою дівчиною, яка володіє незвичайним голосом. Юна співачка збирається взяти участь у телевізійному шоу «Афганська зірка».

Продюсувати проект будуть Білл Блок («Дев'ятий округ»), Джейкоб Печеник («Мі ті, хто ми є») і Стів Бінг. Найближчим часом стрічку представлять міжнародним покупцям на фестивалі в Торонто.

Білла Мюррея в цьому році можна було бачити в телефільмі «Альфа Хауз». У 2012-му актор з'являвся в «Королівстві повного місяця» і «Гайд-Парку на Гудзоні», за який він номінувався на «Золотий глобус».
2900
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Хороший лікар
Картковий будинок
Касл
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно