,
11.22.63
Дракони: Захисники Тупу
Величне століття. Роксолана

Зірка «Величного століття» Мер′єм Узерлі вагітна

Зірка «Величного століття» Мер′єм Узерлі вагітна Зірка «Величного століття» Мер′єм Узерлі вагітна
Відома Роксолана з серіалу «Величне століття. Роксолана», актриса Мер'єм Узерлі вагітна. Про це повідомила турецька журналістка, яка днями брала у зірки інтерв'ю.

«У суботу я разом з Мер'єм провела 24 години. Узерлі мені все розповіла: про три роки, проведенні в Туреччині, про «Величне століття», про все, що сталося з нею, я вислухала з її вуст. І про синдром вигоряння теж. Я дізналася дивовижні речі. Вона пережила щось набагато серйозніше, ніж ми думали. Це був для мене шок, шок, шок. Але, головна новина - Мер'єм вагітна! Узерлі вже на четвертому місяці. Вона коротко підстриглася і щаслива, але в той же час засмучена. Мер'єм намагається бути сильною, адже вона готується стати матір'ю-одиначкою. Незабаром я про все напишу», - розповіла в одній з соціальних мереж Айше Арман, яка спеціально поїхала до Німеччини, щоб взяти у Мер'єм інтерв'ю.

Відомо, що Узерлі пішла з проекту чи то через проблеми зі здоров'ям, чи то через незадовільних гонорарів. А після цього розлучилася зі своїм коханим Джаном Атешом. Ходять чутки, що саме вагітність Мер'єм стала причиною розриву - Джан, не хотів дітей. "Так, ми розлучилися. Щодо вагітності я нічого не знаю", - прокоментував колишній хлопець Узерлі.
6671
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Декстер
Пані Фазілет і її доньки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно