,
Якось у казці
Сімпсони
Діагноз - майже не закохані

Меріл Стріп і Роберт Де Ніро знову зустрінуться на екрані

Меріл Стріп і Роберт Де Ніро знову зустрінуться на екрані Меріл Стріп і Роберт Де Ніро знову зустрінуться на екрані
За повідомленням Deadline, актори зіграють головні ролі в картині «Хороший будинок» (The Good House), в основу якої ляже однойменний бестселер Енн Лірі. Права на екранізацію роману викупила компанія FilmNation Entertainment.

У центрі твору Лірі, наповненого чорним гумором, - Хілд Гуд (Стріп): з одного боку - успішний ріелтор, з іншого - провінційна любителька алкоголю, яка намагається позбутися своєї згубної пристрасті. Відчуваючи себе самотньо, героїня шукає підтримки - і заводить дружбу з Ребеккою Маккаллістер, яка нещодавно приїхала у містечко. Події починають розвиватися стрімко, коли в один прекрасний день Ребекка стає об'єктом загальних пересудів, а сама Хілд відновлює відносини з місцевим ексцентриком-правдорубом Френком Гетчеллом (Де Ніро).

З Майклом Каннінгемом, сценаристом, який отримав завдання адаптувати роман, Стріп вже працювала - на його рахунку драма «Годинники», в якій актриса виконала одну з головних ролей. Тим більше не вперше їй зніматися і з Де Ніро - разом вони сяяли на майданчиках фільмів «Мисливець на оленів», «Закохані» і «Кімната Марвіна».

Продюсувати картину буде колега Де Ніро по Tribeca Production - Джейн Розентал.
3111
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
Декстер
Касл
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно