,
Вейворд Пайнс
Дві дівчини без копійчини
Таємниці Ґравіті Фолз

Джек Блек приєднався до Джейсона Сіґела і Кемерон Діаз у новій комедії

Джек Блек приєднався до Джейсона Сіґела і Кемерон Діаз у новій комедії Джек Блек приєднався до Джейсона Сіґела і Кемерон Діаз у новій комедії
Поповнився ще однією зіркою ансамбль комедії «Секс-відео» (Sex Tape), яку Sony планує випустити в прокат у липні 2014 року. Режисером комедії виступить Джейк Кездан («Училка»), а сценарій написала Кейт Анжело, яка є автором «Запасного плану» з Дженніфер Лопез.

Мова у фільмі піде про подружню пару, яка вночі потай від дітей записує відео еротичного змісту зі своєю участю, а потім втрачає його. У такій неприємний скандал потрапляють герої Джейсона Сіґела і Кемерон Діаз.

Джек Блек зіграє у стрічці керівника великої кінокомпанії, що займається виробництвом порно, в чиї руки зниклий запис в результаті і потрапляє.

Нагадаємо, що Блек вже знімався разом з Сіґелом у «Мандрах Гулівера» і був партнером Діаз у «Відпочинку за обміном».
3459
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стародавні
Всі жінки відьми
Лютер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно