,
Леді Баг та Супер-Кіт
Грімм
Лютер

Едді Мерфі зіграє Акселя Фоулі в «Поліцейському з Беверлі Хіллз 4»

Едді Мерфі зіграє Акселя Фоулі в «Поліцейському з Беверлі Хіллз 4» Едді Мерфі зіграє Акселя Фоулі в «Поліцейському з Беверлі Хіллз 4» Едді Мерфі зіграє Акселя Фоулі в «Поліцейському з Беверлі Хіллз 4»
Paramount Pictures вирішила зняти четвертий повнометражний фільм «Поліцейський з Беверлі-Хіллз», і актор вже згоден зніматися. Про це повідомляє видання Deadline.

Нагадаємо, спочатку ідея була в тому, щоб випустити телевізійну багатосерійну версію картини під класичною назвою «Поліцейський з Беверлі-Хіллз», головна роль в якій відводилася б не самому Фоулі, а його синові у виконанні Брендона Т. Джексона. Правда, без татуся справа б не обійшлося - Едді Мерфі навіть встиг знятися в пілотному випуску серіалу, проте проект, представлений в травні керівництву CBS, повис у повітрі.

Тепер же продюсер Шон Райан, який написав сценарій пілота, сповістив читачів свого твіттера про те, що, хоча серіальна версія швидше мертва, ніж жива, Paramount, натхненний глядацьким інтересом до проекту, починає процес підготовки до створення четвертого повнометражного фільму.

За сценарій картини вже взялися давні співавтори Джош Аппелбаум і Андре Немець, які працювали над стрічками «Місія нездійсненна 4: Протокол Фантом» і «Черепашки-ніндзя». Подробиці сюжету майбутнього фільму поки не розголошуються.
3367
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вікінги
Чорний список
Краще подзвоніть Солу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно