,
Відкриття відьом
Статус стосунків: усе складно
Як козаки...

Кевін Костнер зацікавився «Опівнічною доставкою»

Кевін Костнер зацікавився «Опівнічною доставкою» Кевін Костнер зацікавився «Опівнічною доставкою»
Кевін Костнер веде переговори з Universal Pictures з приводу головної ролі у трилері «Опівнічна доставка» (Midnight Delivery), продюсувати який буде Гільєрмо Дель Торо.

В основі картини - ідея Дель Торо, втілена в сценарій старим знайомим режисера - Нілом Кроссом, що працював над «Мамою» і серіалом «Лютер». «Опівнічна доставка» - це історія про батька, який, щоб врятувати свого сина від хлопців з колумбійської наркомафії, погодився перевозити наркотики на борту опівнічного авіарейсу на Лондон.

Зйомки почнуться восени, проте картині ще належить підшукати режисера.
2959
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злюки бобри
Кохання Мер′єм
Шерлок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно