,
Шерлок
КітПес
Останнє королівство

Морган Фрімен приєднається до проекту «Люсі» Люка Бессона

Морган Фрімен приєднається до проекту «Люсі» Люка Бессона Морган Фрімен приєднається до проекту «Люсі» Люка Бессона
Володар золотої статуетки «Оскар» Морган Фрімен веде переговори про зйомки у фільмі Люка Бессона «Люсі». Актор зараз задіяний у шести проектах, серед яких комедійна стрічка «Останній парубочий вечір у Вегасі», що виходить в прокат у листопаді цього року, і фільм «Останній лицар» японського режисера Казуакі Кірія, запланованого на 2013 рік.

«Люсі» - це історія дівчини, яка була змушена стати наркокур'ером, перевозячи товар у своєму шлунку. Випадково наркотик потрапляє в її кров, і вона набуває надзвичайні здібності: зокрема, вона отримує можливість переміщати предмети силою думки і перестає відчувати біль. Роль Люсі виконає Скарлетт Йоганссон.

Нагадаємо, цього року Фрімен з'явився у фільмах «Світ забуття» Джозефа Косинські і «Падіння Олімпу» Антуана Фукуа. Також, актора можна буде побачити у кримінальному трилері «Ілюзія обману».
3319
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Мерліна
Крила кохання
Чужоземка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно