,
Постукай в мої двері
Тихий океан
11.22.63

Емма Вотсон зніметься у новій фентезі казці

Емма Вотсон зніметься у новій фентезі казці Емма Вотсон зніметься у новій фентезі казці
Емма Вотсон порадує своїх шанувальників першим фентезі з часів «Поттеріани» - це буде «Королева Тірлінга» (Queen of the Tearling), перший том фентезі-трилогії Еріки Йохансен. Письменниця почала працювати над романами, надихнувшись промовою Барака Обами, яку майбутній президент виголосив у 2007 році.

Історія фільму розгортається в жахливому майбутньому, яке спіткала екологічна катастрофа. До влади прийшла Червона королева, яка жорстоко править людьми, що вижили. Однак переломним моментом має стати поява дев'ятнадцятирічної дівчинки на ім'я Келсі Глінн, яка має намір повернути собі трон, який належав її матері і взяти правління королівством у свої руки.

Права на екранізацію трилогії придбала студія Warner Bros. Продюсером «Королеви» буде Девід Хейман, що працював над франшизою «Гаррі Поттер». Про сценариста та режисера стрічки поки нічого невідомо.
4854
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Хроніки Шаннари
Таємниці Ґравіті Фолз
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно