,
Величне століття. Нова володарка
Тихий океан
Сімпсони

Пенелопа Крус стане найстарішою «дівчиною Бонда»

Пенелопа Крус стане найстарішою «дівчиною Бонда» Пенелопа Крус стане найстарішою «дівчиною Бонда»
Пенелопа КрусПірати Карибського моря: на дивних берегах») отримала пропозицію стати «дівчиною Бонда» у 24-му епізоді «бондіани». Про це повідомляє ресурс Yahoo Movies з посиланням на продюсерів франшизи.

Якщо іспанська актриса погодиться взяти участь у проекті, то вона стане найбільш віковою подругою агента 007. Раніше нею вважалася актриса Хонор Блекмен, яка зіграла «дівчину Бонда» у картині «Джеймс Бонд: Голдфінгер» в 39 років. Пенелопі Крус під час зйомок картини має виповнитися 40 років.

Нагадаємо, що чоловік актриси Хав'єр Бардем зіграв лиходія у 23-му епізоді «бондіани», яка стала найуспішнішою частиною франшизи.
Режисером наступної частини знову буде Сем Мендес. Зйомки нової серії стартують наступного літа, прем'єра відбудеться не раніше листопада 2015.
3482
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Люцифер
Захисники
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно