,
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Шерлок
Таємниці Ґравіті Фолз

Сем Мендес знову проявив інтерес до Джеймса Бонда

Сем Мендес знову проявив інтерес до Джеймса Бонда Сем Мендес знову проявив інтерес до Джеймса Бонда
Постановником 24-го епізоду про пригоди англійського шпигуна буде Сем Мендес. Цю несподівану новину повідомляє видання Deadline з посиланням на свої джерела в студіях MGM і Sony Pictures.

Раніше режисер відмовився від участі у проекті, пославшись на свої зобов'язання перед лондонським театром, в якому він повинен поставити «Короля Ліра». Однак він не виключив свого повернення до «бондіани».

Тепер же стало відомо, що продюсери погодилися відкласти виробництво картини, щоб дати Мендесу можливість зайнятися театральною постановкою. Виробництво 24-ої серії стартує у 2014 році.

Нагадаємо, що знятий британським режисером фільм «007: Операція Скайфол», став найуспішнішою частиною «бондіани», заробивши у світовому прокаті понад 1,1 мільярда доларів.
2797
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Рання пташка
Величне століття. Роксолана
Еш проти Зловісних Мерців
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно